Tervetuloa Jataku Oy:n web-sivuille!

Jataku Oy on vuonna 1999 perustettu suomalainen automaatio- ja informaatiotekniikanpalveluja tuottava vakavarainen yritys.

Jataku Oy:n tavoitteena on tarjota asiakkailleen mahdollisimman laadukkaita ja innovatiivisia palveluja, käyttäen viimeisintä tekniikkaa ja alan edistyksellisimpiä järjestelmätoimittajia. Henkilökunnallamme on vuosikymmenten kokemus erilaisista automaatio- ja IT-järjestelmistä. Jataku Oy on joustava ja luotettava kumppani, josta kertoo myös korkein mahdollinen AAA-luottoluokitus. Kaiken toiminnan perusideana on tuottaa mahdollisimman tehokas ratkaisu asiakkaamme tarpeeseen tai ongelmaan. Meiltä saat tarvittaessa kaiken tiedon tai palvelun suoraan yhdestä paikasta.

Vuonna 2008 solmimme Honeywell -organisaation kanssa Honeywell rakennusautomaatiotuotteiden jälleenmyyntisopimuksen, jonka ansiosta voimme palvella asiakkaitamme entistä monipuolisemmin.

Päätuotteemme ovat:

- Honeywell -rakennusautomaatiojärjestelmät ja LVI-säätölaitteet

- Säätö- ja valvontajärjestelmien urakointi, huolto ja ylläpito

- JatakuAlarm -jatkohälytysohjelmat (Honeywell XBS-i, XBS, ja SymmetrE -valvomoihin sekä XL-Web säätimiin)

- Räätälöityjen ohjelmistojen valmistus

- IT-järjestelmien ohjelmistot ja laitteet (mm. Microsoft, HP, Fujitsu-Siemens, Acer, Apple, ...)

- IT-projektien toteutus ja asiantuntijapalvelut


Olipa tarpeesi miten erikoinen tahansa, kysy siitä ensin meiltä! Meillä ei tunneta sanoja "se ei ole mahdollista". Pyydä meiltä lisätietoja tai tarjous!

Korkein luottoluokitus

POSTIOSOITE:

JATAKU OY
JÄNNEMÄENTIE 249
70900 TOIVALA


SÄHKÖPOSTI:

Kyselyt / Tilaukset / Tarjouspyynnöt sähköpostilla

myynti(at)jataku.fi


PUHELIN/FAX-NUMEROT:

Puhelin
017-3698 000

Fax
017-3698 010

Suosittelemme seuraavaa yhdistelmää Microsoft Internet Explorer 8.0 / Mozilla 3.5 Resoluutio 1024x768 tai suurempi. Selaimen tulee tukea JavaScript-tekniikkaa ja HTML-kehyksiä.
Copyright © Jataku Oy, 1999-2015.